• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Shibaura trekker

Vandaele Konstruktie ontstond begin jaren '90 toen het oorspronkelijke bedrijf “Gebroeders Vandaele”, in 1966 opgericht door Roland en Robert Vandaele, wegens een te groot aanbod aan verschillende activiteiten in twee afzonderlijke firma’s werd opgedeeld: Vandaele Konstruktie en Vandaele Machinery.
Gebroeders Vandaele zelf raakte halfweg de jaren '60 bekend door als één van de eerste bedrijven klepelmaaiers voor bermonderhoud te construeren voor overheidstoepassingen.

Na de splitsing van het moederbedrijf concentreerde Vandaele Konstruktie zich verder op haar kernactiviteiten: het in eigen huis ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van machines voor het onderhoud en voor intensief gebruik in groen- en plantsoendiensten.
Halfweg de jaren '80 kwamen daar de professionele takkenversnipperaars bij, opnieuw een segment waar Vandaele meteen doorstootte naar de absolute top en daar nog steeds met brio aanwezig blijft.

VESTIGINGEN

Vandaele versterkte haar aanwezigheid op de Belgische markt door in 1989 de firma Vandaco in Ciney op te richten. 10 jaar later werd deze vestiging volledig vernieuwd en uitgebreid.
De vestiging in Oostrozebeke is zo’n 8000 m² groot, herbergt kantoren, de afdeling productie, een atelier voor herstellingen en een magazijn met onderdelen. Vandaco is zo’n 2000 m² groot en herbergt kantoren, een magazijn en een atelier voor herstellingen.

KNOWHOW

Dankzij de enorme knowhow en de ervaring die de voorbije decennia werd opgebouwd, kan Vandaele Konstruktie perfect inspelen op de steeds veranderende klantenbehoeften. Het voordeel van een geheel eigen fabricatie maakt dat ook speciale uitvoeringen op vraag van de klant leverbaar zijn.

De producten van Vandaele staan bekend om hun hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Vandaele is een Iso-gecertifieerd bedrijf en heeft een Europese homologatie voor haar trailers (COC). Ze zijn dan ook terug te vinden in meer dan 30 landen.

Vrijblijvende Demonstraties zijn in overleg Mogelijk !

 

wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? KLIK HIER!

 

Lease van onze Vandaele Machines is zeer eenvoudig met onze Lease-Deal !

 

Hieronder een paar voorbeelden van de Vandaele machines het hele programma is bij ons leverbaar !

 

Link naar de website van Vandaele : https://www.vandaele.biz/NL-nl/company

Hakselaar TV12-20

bosklepelmaaier Forestmaster

Jumbo Master

Greeneater

armmaaier PRO serie

Onkruidborstel OKB