• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Lease van al onze Shovels is mogelijk binnen 24 uur geregeld !

 

Zie hier onze Eurotrac en Norcar Shovels 

 

 

Eurotrac Shovels/knikladers

 

Eurotrac profesionele wielladers zijn door de compacte bouw zeer gebruiksvriendelijk en voor alle werk inzetbaar.

Eurotrac producten worden exclusief geproduceerd bij diverse machineproducenten ter wereld. Door zorgvuldig de juiste componenten te kiezen is de Eurotrac uiterst betrouwbaar en van kwaliteit gegarandeerd.

 

 

“Stilstand is achteruit gang” Daarom blijft Eurotrac zich vernieuwen in modellen en techniek

 

Modellen 

 

-Eurotrac W10

-Eurotrac W11-E 100% Electrich

-Eurotrac W11

-Eurotrac W12-S

-Eurotrac W12-CS

-Eurotrac W12-F XL

-Eurotrac w13

-Eurotrac w13f

-Eurotrac w13cf

-Eurotrac T13 telescoop

 

Eurotrac ShovelEurotrac w11 shovelEurotrac w12 Shovel

 

Eurotrac w13 ShovelEurotrac w13 Telescoop ShovelEurotrac w13 Telescoop Shovel

 

Website Eurotrac klik hier 

 

Norcar knikladers worden ontwikkeld en geproduceerd in Finland Finland

 

Sinds 1998 ontwikkelt en commercialiseert Norcar (est. 1979) hoogwaardige knikladers voor landbouw, industrie, paardensector, tuinbouw, openbare instellingen,.... De eerste laders werden verkocht onder het merk Agromatic en ontwikkelden zich eerst voor het hijsen en verplaatsen in nauwe ruimtes. De Agromatic 740 schranklader werd voor het eerst geïntroduceerd in 1998, een jaar later gevolgd door de Agromatic 760.

 

Norcar Knikladers/Minishovels zijn met hoogwaardige materialen vervaardigd om jaar in jaar uit robuuste en duurzame laders te leveren voor alle omstandigheden.

Er worden enkel hoogwaardige componenten gebruikt in de Norcar producten. De compacte en sterke constructie van de hefarm en het voorframe zorgen ervoor dat de machine een ongekende stabiliteit kent en goed is uitgebalanceerd. De centrale arm zorgt voor duurzaamheid en een onovertroffen zicht naar voren toe. De telescopische arm verbreedt het gebruiksgebied van de lader dankzij de toenemende hefhoogte en reikwijdte.

De compacte Norcar Knikladers/Minishovels hebben een laag zwaartepunt. Het laag zwaartepunt zorgt ervoor dat men veilig kan werken op een moeilijk en oneffen terrein zonder gevaar voor kantelen.

Dankzij de pendelbeweging is de lader stabiel ongeacht het terrein en daarom uitzonderlijk gemakkelijk te hanteren. Bovendien is de grip ideaal waardoor de bestuurder de stabiliteit van de laders goed aanvoelt. Een gewaardeerd kenmerk van alle Norcar-laders is de uitermate kleine draaicirkel.

Bij de Norcar Knikladers/Minishovels zit de bestuurder, net zoals grotere wielladers, met de bestuurdersstoel op het achterframe. Dit maakt dat de kniklader soepel en gemakkelijk kan manoeuvreren. Men kan veilig en gecontroleerd rijden en het werk kan gemakkelijk en effectief worden uitgevoerd, zelfs in nauwe ruimtes.

De aandrijflijn van Norcar wordt bediend met een unieke inchingpedaal waardoor de machine snel kan reageren. Op alle Norcar-laders bevindt zich een voetgaspedaal, waarmee het motortoerental op het vereiste niveau voor de klus kan worden gehandhaafd, met als resultaat een lager brandstofverbruik en minder geluidsoverlast. Voor taken waarbij aanbouwdelen worden gebruikt die een continu hoge oliestroom vereisen, zoals grasmaaiers, borstels en frezen, is er een handgas. De rijsnelheid kan onafhankelijk van het constante motortoerental worden gewijzigd.

 

 

Norcar Knikladers https://www.norcar.com/fl/knikladers

Norcar Toebehoren https://www.norcar.com/fl/toebehoren

 

 

 

wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? KLIK HIER!

 

Types Norcar 

755xc

a6026

a6226

a7240

 

 

 

Norcar 755xc  KnikladerNorcar a6020 knikladerNorcar a6026 knikladerNorcar a6226 knikladerNorcar a6026 knikladerNorcar a7236  knikladerNorcar a7545 4T kniklader op rups   Norcar met cabine